Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z jabłek i pasternaku z imbirem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pasternak 40 dag
jabłka 25 dag
cebula 2 szt
masło 1 łyzka
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
ziele ang 5 szt
imbir 1/2 łyżeczki
mleko sojowe 1 szkl
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z jabłek i pasternaku z imbirem

Posiekaną Cebulę, pasternak i jabłka udusić na patelni, pod koniec dodając masło. Dodać wodę, przyprawy i gotować aż pasternak zmięknie. Wyjąć listki i ziele ang, dodać jogurt i zmiksować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 18.02.2012 23:37
moje również :)
Grażyna13 18.02.2012 08:59
Pycha, moje smaki :)
Zoso 25.09.2011 21:04
inspirujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak