Składniki:
jajko | 1 szt |
olej z pestek winogron | 5 łyżek |
zsiadłe mleko | 1,5 szkl |
mąka | 250 g |
otręby pszenne | 2 łyżki |
mak | 4 łyżki |
cukier | 100 g |
proszek do piecz | 1 łyżeczka |
jeżyny |
jajko | 1 szt |
olej z pestek winogron | 5 łyżek |
zsiadłe mleko | 1,5 szkl |
mąka | 250 g |
otręby pszenne | 2 łyżki |
mak | 4 łyżki |
cukier | 100 g |
proszek do piecz | 1 łyżeczka |
jeżyny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: