Przepis i sposób przygotowania na: Makaron grzybowy
Włożyć pieczarki i smażyć całość 4 minuty.
Wlać rosół, dodać makaron, ser pleśniowy i przyprawy z ziołami.
Całość podgrzewać delikatnie mieszając, aż ser się roztopi.
por pokrojony na plasterki | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
rosół | 6 łyżek |
ser pleśniowy rozdrobniony | 250 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
pieczarki posiekane | 250 g |
wędzony boczek | 200 (plastry) |
makaron rurki | 0,5 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: