Sposób przygotowania

W rondelku zagrzać mleko ze śmietaną, rozpuścić w nim cukier i odstawić do ostygnięcia. Truskawki zmiksować, wymieszać z mlekiem. Wstawić do zamrażarki. Po 3 godzinach zmiksować, po następnych 3 ponownie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    O super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    nigdy nie robiłam sama lodów
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam !
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    musze zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !