Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z pomidorami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona szparagowa fasolka 1\\2 kg
pomidory 2
cebula 1
czosnek 3 ząbki
olej do smażenia 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z pomidorami

Cebulę i czosnek podsmażamy na oleju , dodajemy pomidora pokrojonego i razem dusimy . Fasolkę umytą bez łodyżek też wrzucamy podlewamy wodą pół szklanki , doprawić do smaku i dusimy 30 minut, aż fasolka będzie miękka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 10.11.2012 14:41
też dobre
babcia
babcia 10.11.2012 14:41
też dobre
Margo1 06.11.2010 19:35
moja ulubiona , i ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak