Sposób przygotowania

Zołądki dobrze myjemy, solimy, wrzucamy do garnka, zalewamy wodą i dodajemy włoszczyznę oraz warzywko. Gotujemy do miękkości. Przekładamy do miski, kroimy na połówki. Przygotowujemy zalewę: do garnka 1L wody, warzywko, ocet zagotować to. rozrabiamy żelatynę całą paczkę, tą zalewą zalewamy żołądki.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne, podoba mi się !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię tak zrobione żołądki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !