Sposób przygotowania

Łodygi selera naciowego myjemy i kroimy na cienkie plasterki. Dodajemy kukurydzę i ananasa pokrojonego na kawałki. Ścieramy trochę żółtego sera na tarce o grubych oczkach. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Dodajemy łyżkę majonezu, mieszamy i odstawiamy do przegryzienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    prosta, szybka, ale jaka dobra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !