Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selera naciowego i kukurydzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 5 łodyg
kukurydza 1 puszka
żółty ser 100 gramów
majonez 1 łyżka
sól 0.5 łyżeczki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 0.5 łyżeczki
ananas
pieprz 0.33 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selera naciowego i kukurydzy

Łodygi selera naciowego myjemy i kroimy na cienkie plasterki. Dodajemy kukurydzę i ananasa pokrojonego na kawałki. Ścieramy trochę żółtego sera na tarce o grubych oczkach. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Dodajemy łyżkę majonezu, mieszamy i odstawiamy do przegryzienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolajka 12.11.2010 14:13
prosta, szybka, ale jaka dobra!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak