Sposób przygotowania

Mięso wyłożyć do miseczki, dodać pokrojoną cebulę, jajko, bułkę tartą przyprawy i wymieszać. Łyżką nabierać mięso i formować kulki, obtaczać w mące, zanurzać w rozmąconym jajku i smażyć na rozgrzanym oleju. z dwóch stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne!!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do ziemniaczków pyszny dodatek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    puchate sznycelki!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się !
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    puszyste!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    puszyste!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !