Sposób przygotowania

BISZKOPTY NAMOCZYĆ W SOKU Z CZARNEJ POŻECZKI UŁOŻYĆ W OKRĄGŁEJ FORMNIE. NA POZOSTAŁYM SOKU UGOTOWAĆ BUDYŃ CIEPŁY WYLAĆ NA UŁOŻONE BISZKOPTY NA BUDYŃ POŁOŻYĆ OWOCE I ZALAĆ GALARETKĄ NA TO UBIĆ ŚMIETANE I POTRZEĆ CZEKOLADĄ

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    nazwa mówi wszystko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dokładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    naprawdę pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !