Sposób przygotowania

Fasolę trzeba ugotować, międzyczasie pokroić cebulkę i 1kiełbasę np zwyczajną i podsmażyć na patelni i dodajemy do fasolki. Po ugotowaniu dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy wedle uznania ja dodaje np. kminek, cząber, sól, pieprz i liść laurowy. Wszystko dokładnie wymieszać i tyle:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy i smaczny pomysł na jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię fasolkę ale ja najpierw zostawiam ja do namoczenia na całą noc ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybki, prosty, smaczny ... i czego więcej trzeba :).???
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ulubione danie mojego męża
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam fasolkę , zawsze robię raz w tyg
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !