Sposób przygotowania

białka ubijamy na sztywna piane, dodajemy cukier, a następnie dodajemy po 1 żółtko i wolno miksujemy, na koniec dodajemy mąke zmieszana z proszkiem i delikatnie mieszamy łyżka. Pieczemy ok 30 minut. Śmietane ubijamy na sztywno na koniec dodajemy chłodną zelatyne rozpuszczoną w 1/5 szklance wrżatku. Smietane rozsmarowujemy równomiernie na biszkopcie, na krtaj układamy galaretke (przygotowana jak na opakowaniu), która po wystygnieciu kroimy w dłuze prostokąty. Zawijamy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowicie wygląda:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszna rolada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wygląda,ta galaretka daje super efekt
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    Cudowna:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Słodko i pussssszyście :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    wyglada jak kupiony:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Po prostu wyśmienite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !