Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab ze śliwką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1kg
suszone śliwki szklanka
majeranek
rękaw do pieczenia
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze śliwką

W schabie wydrążyć otwór przez środek i włożyć w niego śliwki. Całość natrzeć delikatnie oliwą i przyprawami tj. solą, pieprzem i majerankiem. Piec w rękawie do pieczenia w piekarniku około 1 godzinę. Przed podaniem pokroić w plastry.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 10.11.2010 15:34
świetne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak