Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowe rurki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówka drobiowa 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe rurki

Ciasto pokroić na paski 2-2, 5 cm. Parówkę obrać z osłonek. Każdą parówkę owijamy paskami ciasta. Układamy na brytfannie wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 15 minut. Podajemy np z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak