Sposób przygotowania

1. 750 ml mleka zagotować.
2. 150 ml mleka dokładnie wymieszać z budyniami i cukrem. Wlać do gotującego się mleka. Gotować (cały czas mieszając) tak długo, aż budyń będzie gęsty. Pod koniec gotowania wrzucić rodzynki. Wymieszać.
3. Budyń przelać do 6 pucharków lub miseczek. Każdy budyń (pucharek) posypać płatkami, musli. Ozdobić waflem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pomysłowy ten twój budyń ja zawsze solo jadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    fajnie się prezentuje :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !