Sposób przygotowania

Mieszane mięso mielone ( najlepiej wołowoina, wieprzowina i baranina ) mieszamy z bardzo drobno posiekaną cebulą, jajkiem, solą, pieprzem i słodką papryką w proszku.

Formujemy dosyć cienkie i duże kotlety i smażymy na małej ilości oleju lub na patelni grillowej.

Podajemy z frytkami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    całkiem fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    no proszę jakie cacko można zrobić z mielonego mięsa -brawo;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !