Sposób przygotowania

Żołądki pokroić i pogotować 10 min. Odlać z wody i dac na rozgrzany tłuszcz, wraz z cebulą i startymi jarzynami, przyprawić i dodać przecier. Dusić do miękkości. Podawać z ziemniakami, ryzem lub piecztywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    w takiej wersji nie jadłam jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię żołądki ale nie z przecierem pomidorowym,muszę spróbować twoją wersję
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubei bardzo drób
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubei bardzo drób
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubei bardzo drób

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !