Sposób przygotowania

Surowe mięso natrzeć solą i cynamonem, włożyć do rękawa do pieczenia i zostawić na dobę w lodówce. Po tym czasie przełożyć gotowe mięso do blaszki, przykryć folią aluminiową i wlać do blachy z mięsem ok pół szkl wody by parowała podczas pieczenia. Piec ok godziny w 200st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny pomysł z tym cynamonem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny pomysł z tym cynamonem
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam bo jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być naprawdę pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    jest :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !