Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie delikatnie cebulowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 300 g
cebulki dymki 3 szt
ocet balsamiczny 1 łyżka
olej z pestek winogron 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie delikatnie cebulowe

Śledzie moczymy kilka godzin, zmieniając wodę. Kroimy na małe kawałki. Dymkę szatkujemy. Mieszamy wszystkie składniki i odstawiamy na ok 4 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 10.02.2012 12:17
ja tez :)
Ela15 09.02.2012 07:26
lubię śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak