Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fusilli z wątróbką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron fusilli
wątróbka 30 dag
cebula 1 szt
jabłka szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fusilli z wątróbką

Wątróbkę wymoczyć. Na patelni poddusić poszatkowaną cebulkę, dodać wątróbkę, smażyć. Po 10 minutach dodać jabłka pokrojone w małe kawałki, smażyć. Kiedy wątróbki dojdą, dopiero wtedy posolić i popieprzyć. Lekko zmiksować w malakserze, ale tak by zostały małe kawałki.

Makaron ugotować na półtwardo, połączyć z sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 21.05.2012 09:15
pychotka
dorota20w 03.12.2011 20:01
dziekuję
Zoso 01.12.2011 22:00
smaczne
Małgorzata113 02.11.2010 08:00
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak