Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w plastry, przyprawić i obsmażyć. Zalać sosem i wstawić do piekarnika, dusić do miekkości. Najlepiej przyrządzić dzień wcześniej.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    robię podobnie, ale bez octu, muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    dobre żarełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką karkóweczkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !