Sposób przygotowania

Polędwice pokroić w długie cięnkie paski i podsmażyć. Pieczarki podsmażyć osobno i dodać do mięsa, posypać przyprawami i podlać wodą (0,5szkl.). Na koniec dodać przecier i pieprz. Podpiec do miękkości w piekarniku. Podawać z kluskami ziemniaczanymi lub śląskimi.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Klasyczne i pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !