Sposób przygotowania

Schab bez kości natrzeć przyprawami ( kucharek, papryka ostra, słodka, tymianek, bazylia, koperek suszony,czosnek tarty,50godz. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Przepis nie wszedł cały. cd. oliwa - wszystkie składniki wymieszać i natrzeć nimi schab. Pozostawić tak przygotowany schab na ok. 12 godz, po czym upiec w rękawie. Temp pieczenia ok 180 - 200st. ok 1-1,5 godz.godz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszny do kanapeczek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !