Sposób przygotowania

Ugotoać wywar mięsno-warzywny.Następnie mięso wyciągnąć pokroić w kostkę.Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę.Z papryki usunąć nasienie i pokroić w kostkę.Pieczarki podsmażyć na maśle.Wszystkie składniki dodać do zupy zagotować dodać 1 łyżkę koncentratu.Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam zupkę gulaszową :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zupa gulaszowa zup królowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Zjadłabym taka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadłabym z apetytem
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Świetna! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię gulaszową-diabelsko ostrą i pyszną.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !