Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa węgiersko-gulaszowa

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

męso wieprzowe 1 kg
marchew
pieczarki
cebula
ziemniaki
por
masło 2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat
bazylia
majeranek, sól, pieprz
koncentrat pomidorowy
papryka czerwona
papryka zielona
papryka żółta

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa węgiersko-gulaszowa

Ugotoać wywar mięsno-warzywny.Następnie mięso wyciągnąć pokroić w kostkę.Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę.Z papryki usunąć nasienie i pokroić w kostkę.Pieczarki podsmażyć na maśle.Wszystkie składniki dodać do zupy zagotować dodać 1 łyżkę koncentratu.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 28.08.2011 20:04
Lubię gulaszową-diabelsko ostrą i pyszną.
gusia1000 29.06.2011 20:19
Pycha.
Mysiunia 29.05.2011 12:42
Świetna! :)
Izabela/bella81 30.03.2011 08:29
zjadłabym z apetytem
Marta98 24.02.2011 20:46
super
caroline1983 11.02.2011 12:54
Zjadłabym taka
romanrafal
romanrafal 14.01.2011 15:55
zupa gulaszowa zup królowa
Goya 19.11.2010 14:19
robię podobnie
Ewelina45 09.11.2010 10:18
pycha
Iwusia 04.11.2010 15:24
uwielbiam zupkę gulaszową :)
gacopierz23 02.11.2010 16:41
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak