Sposób przygotowania

Brukselkę dokładnie oczyścić.Włożyć do garnka zalać wodą.Dodać 1 łyżkę soli.Gotować ok 25-30 min.Następnie stopić masło i dodać bułkę tartą.Brukselkę osączyć z wody, wyłożyć na talerzyk i posypać bułką tartą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Super obiadek!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    jeszcze nie jadłam takiej brukselki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra jest taka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne i proste :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobra jarzynka do obiadu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !