Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebulowa zasmażka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 2 lyżki
mąka 1 garść
cebula 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowa zasmażka

Do gotowanej białej zasmażki ( http://www.doradcasmaku.pl/przepis/64354/biala-zasmazka.html ) wrzucić surową, drobno posiekaną cebulę i dusić, aż będzie miękka. Powstały sos cebulowy rozprowadzić zimna wodą, zagotować i przetrzeć przez sito.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 06.11.2010 22:54
Też czasem taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak