Sposób przygotowania

Jabłka obrać i zetrzeć na grubych oczkach. Zasypać cukrem na godzinę. Potem dodać jajka, mąkę olej,rodzynki, sodę oczyszczoną i dokładnie wymieszać Można dodać pokrojone orzechy włoskie. Wylać ciasto do formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec 45 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    cos ciekwaego :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    prosty i zawsze wychodzi!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybka i smaczna
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybka i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    proste i smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Niesamowicie proste. Ciekawe jak smakuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !