Sposób przygotowania

Boczek i podgardle pokroić w kostkę i zrumienić na patelni. Zagotować wodę, dodać podrumienione wędzonki i wkroić ziemniaki. Dodać wymieszany żurek i zagotować Doprawić przyprawami do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszności
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacyjny! aż ślinka cieknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniam, miam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniam, miam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nie przepadam
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pięknie wygląda i także pieknie smakuje!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pięknie wygląda i także pieknie smakuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !