Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalarepka i Curry

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
kalarepka 2 szt
szczypiorek 1/2 pęczku
ogórek 1 szt
sól, pieprz 1/2 łyżeczki
cukier 1/2 łyżeczki
curry 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 1/2 łyżeczki
jogurt naturalny 150-200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Kalarepka i Curry

Rzodkiewkę pokroić w plasterki, obraną kalarepkę pokroić w słupki, szczypiorek drobno posiekać, ogórek pokroić w plasterki. Jogurt naturalny wymieszać z pozostałymi składnikami i dodać do warzyw. Połączyć wszystko razem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta639 17.09.2010 21:34
fajnie brzmi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak