Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czeko-budyń.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budynie Gellwe czekoladowe z b 2 opk
mleko 1 litr
masła 1 łyżka
połówki brzoskwini z puszki 2 szt
platkow migdałowych 3 duże garście
jogurt naturalny 6 bez cukru

Przepis i sposób przygotowania na: Czeko-budyń.

Budynie ugotować zgodnie z instrukcją na mleku z dodatkiem masła.Rozlać do trzech salaterek.Polać każdy budyń dwiema łyżkami jogurtu naturalnego,położyć kilka plasterków brzoskwini i posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 14.12.2012 21:50
lubię taki deserek,prosto,szybko i smacznie
V_kuchareczka 28.07.2012 17:41
super
czekoladka_m 04.09.2011 17:14
Poproszę jedną porcję:)
Mati13 19.02.2011 18:10
super:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak