Sposób przygotowania

Budynie ugotować zgodnie z instrukcją na mleku z dodatkiem masła.Rozlać do trzech salaterek.Polać każdy budyń dwiema łyżkami jogurtu naturalnego,położyć kilka plasterków brzoskwini i posypać uprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Poproszę jedną porcję:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię taki deserek,prosto,szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !