Sposób przygotowania

Filety umyć, pokroić na kawałki, solimy, w misce roztrzepać jajka, filety obtaczamy w jajku i tartej bułce. Kładziemy na rozgrzany olej na patelni pieczemy na złoty kolor. Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie dorsza
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    rybka? to jest to. szybko i smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam ryby pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !