Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, pieczarki kroimy na małe kawałki, cebulkę w kosteczkę, smażymy na margarynie aż cała woda wyparuje. Ugotowane ziemniaki ugniatamy, dodajemy przyprawę do ziemniaków, surowe mięso mielone, pieczarki, 1 jajko, dokładnie mieszamy. Pozostałe 2 jajka przygotowujemy do panierki. Formujemy kotleciki, zamaczamy w roztrzepanym jajku, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju. Świetnie smakuje z sosem pomidorowym, grzybowym.....

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    ale fajnie wyszły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !