Sposób przygotowania

Marchew zetrzeć i podgotować. Wszystkie pozostałe warzywa drobno pokroić, posolić, dodać cukier, ocet, liście laurowe, ziele angielskie, pieprz, wymieszać i gotować 30 minut. Dodać olej, przełożyć do słoików i pasteryzować około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pysznie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    moja ulubiona :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !