Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z selera

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

duże selery 2 sztuki
białko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
olej do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z selera

Selery obieramy i kroimy na plastry o grubości 1,5 cm. Gotujemy w osolonej wodzie aż będą miękkie. Studzimy i osuszamy. Plastry selera maczamy w roztrzepanych białkach, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron, doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak