Sposób przygotowania

Ogórki kiszone pokroić na plasterki, włożyć do garnka zalać wodą i gotować. Na patelni przypiec kiełbasę i dodać do rondla. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku solą i pieprzem i przecierem pomidorowym. Zaklepać mąką i śmietaną

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe leczo, takiego nie znałam !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    naprawdę pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe i .. apetyczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !