Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa a\'la schabowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa a\'la schabowe

fasolce obrywamy ogonki i gotujemy w calosci w osolonej wodzie. Następnie bierzemy po 4-5 fasolek do ręki i obaczamy je razem w rozbełtanym jajku (solimy i pieprzymy) oraz w bułce tartej i odrazu ukladamy na rozgrzanym tłuszczu i smazymy jak zwykle schabowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 24.12.2010 20:31
Świetny pomysł !
Tika4444 14.11.2010 09:39
fajne, masz mój głos
mala2021 03.11.2010 22:07
kolejny pomysł do kolekcji na fasolkę, super :) mam nadzieje że z mrożonej będzie pyszne, bo tylko taka mi została

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak