Sposób przygotowania

fasolka obrywamy ogonki i łamiemy na pół, gotujemy w lekko osolonej wodzie do miekkosci. Na patelni rozpuszczamy ok 3 łyzki masła i dodajemy tyle bułki ile wchlonie maslo, lekko zapiekamy i mieszmay z ciepla, ugotowana fasolka

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    chyba każdy taką robi ;) jest smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    dodaję jeszcze do niej młodą marchewkę, bardzo smaczne letnie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    uwielbiam fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiammm;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Lubię taką fasolkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !