Sposób przygotowania

ananasa obieramy, srode wycinamy i kroimy w plastry o grubosci ok 1,5cm. Miód płynny mieszamy z odrobina wody 9tak aby nie byl bardzo gesty) kazdy kawalek ananasa zanuzamy w miodzie a następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych, smazymy z obu stron na oleju

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !