Sposób przygotowania

Camembert pokrój w kostkę.Wrzuć do miski dodaj 3 łyżki śmietany 12 % rozdrobinij blenderem.Cebulę obierz, posiekaj Pieczarki oczyść,umyj pokrój w plasterki, dodaj do cebuli.Podsmaż na 2 łyżkach masła.Dopraw do smaku wegetą, pieprzem,majerankiem.Chleb pokrój w kostkę,wstaw do piekarnika na funkcje opiekacz i trzymaj ok 5 min.

Do przygotowanego wywaru drobiowego lub warzywnego dodaj rozdrobniony blenderem camembert ze śmietaną.Zagotuj.Następnie dodaj usmażone pieczarki.Dopraw do smaku.Podawaj z grzankami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ciekawa - może wypróbuję...chociaż kaloryczna straszliwie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    ciekawa zupa i ładnie podana.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ładnie podana i na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno wyprouje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    muszę spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszna na obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    warta wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    warta wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    już mam ochotę na miseczkę takiej zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną - ale bez pieczarek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !