Sposób przygotowania

Upiec biszkopt z 6 jaj, przekroić na pół, do garnka wlać 1 L soku pomarańczowego, wsypać 2 budynie, wymieszać gotując cały czas mieszać aż zagotują. Ciepłe wylać na biszkopt na wierzch herbatniki, ostudzić. Ubić śmietanę, dodając trochę pudru cukru i rozrobioną żelatynę 2 łyżki i wylać na górę. Posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wygląda bajecznie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Fajne ciasto i świetna nazwa
  • 5
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    aż ślinka leci:)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jeszcze takiego ciasta nie widzialam:) wyglada bardzo ciekawie - chyba go wypróbuje:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha !
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !