Sposób przygotowania

Papryczkę chili drobno posiekać, dodać rozgnieciony czosnek, oliwę, sok z cytryny, musztardę, przyprawę Kucharek i pieprz. Przygotowana marynatą natrzeć kurczaka i odstawić na około 2h w chłodne miejsce. Przed pieczeniem oprószyć papryką mieloną ostrą, piec w temp 180 st około 1h. Podawać z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super przepis
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    czasami trzeba zjeśc coś na ostro
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bogactwo smaku;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !