Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić na skos na kromki grubości 1,5 - 2 cm. Każdą kromkę posmarować lub nałożyć serem, posypać orzechami i chwilę zapiec (tak żeby ser zaczął się topić). Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Są pyszne,sam je robie często.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    sam raz coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !