Sposób przygotowania

Makaron ugotować w posolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzić. Do rosołu dodać pesto i koncentrat pomidorowy, dokładnie wymieszać, zagotować. Mąkę ziemniaczaną rozrobić w 1/2 szklanki zimnej wody, dodać do wrzącej zupy i intensywnie mieszając zagotować. W razie potrzeby zupę można przyprawić solą i pieprzem. Na talerz kłaść porcję makaronu, wlać zupe i całość posypać tartym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Z taka iloscia sera zóltego zjadlabym zupke z przyjemnoscia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Faktycznie, zupełnie inaczej.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !