Sposób przygotowania

Cukier z miodem rozpuścić. Margaryne rozetrzeć. Do margaryny dodać rozpuszczony cukier, mleko, jaja, przyprawę, sode oczyszczoną, a na końcu mąkę i wszytsko dobrze utrzeć. Ciasto powinno mieć konsystencję bardzo gęstej śmietany. Wyłożyć do wysmarowanej tluszczem i wyłożonej natłuszczonym papierem blachy i piec ok. 60 min

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    przepis na 5
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie na 5 tylko na 5+
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    tani ale smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Damian19

    komentarz tani, ale strawny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !