Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mięso cienko rozbić, natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem. Posiekaną cebulę zrumienić na maśle, dodać przekrojone na pół pieczarki i dusić pod przykryciem około 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Grzybki z cebulą wyłożyć na mięso, mocno zwinąć w rulon, końce zbić tłuczkiem. Panierować z mące, jajku i bułce, smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo czesto je robie , sa pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    mniam, cała moja rodzinka uwielbia;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię takie roladki
  • 1
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    pyszniutkie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !