Sposób przygotowania

Parówki podzielić na 2 lub 3 części, każdą z nich naciąć z każdej strony na krzyż i dodać na gorącą patelnię z oliwą, podsmażyć. Brokuła i fasolkę umyć, podzielić na części, marchewkę na cienkie plasterki i ugotować warzywa razem. Ugotowane i odcedzone warzywa dodać do parówek, wymieszać, dodać odcedzoną kukurydzę i przyprawy. Makaron swiderki (lub inny) ugotować i wymieszać go z warzywami, chwilkę razem podsmażyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    ladne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    ladne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    ladne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    ladne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !