Sposób przygotowania

Pstrągi oskrobać, oczyścić, oprawić, usunąć ości, nadciąć go poniżej łba, umyć. Zalać ciepłym, lecz nie wrzacym octem i przykryć. Wlać wody do podłużnej brytfanki, dolac kilka łyzek octu, posolić. Dodać obrana i pokrojoną na ćwiartki cebulę i liść laurowy. Gdy woda z octem sie zagotuje włożyć natarte sola pstragi i gotować krótko - około 10 minut. Podawać z sosem musztardowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię rybki :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny przepis na super rybkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !