Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z mielonego mięsa z grilla

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
jajko 1 szt
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat 2 łyzki
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek- 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z mielonego mięsa z grilla

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i wyrobić na jednolitą masę. Formować \"paluszki\" i nabijać je na patyczki do szaszłyków. Piec na grillu z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 17.11.2012 23:20
fajny pomysł na grilla :)
Iwona30 02.02.2012 12:02
pyszne:)
Iwona51
Iwona51 18.01.2012 09:10
smaczne
Juleczka20 09.01.2012 10:31
świetne
edyta44 31.08.2011 11:09
mniam
misia53 21.07.2011 01:48
pomysłowe
Margo1 29.12.2010 09:22
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak