Sposób przygotowania

Serca gotujemy w bulionie aż zmiękną, wyjmujemy a bulion odstawiamy. Serca kroimy na polówki. W rondlu rozgrzewamy olej i wrzucamy drobno posiekany czosnek (lub cebula). Dodajemy serca, pokrojone pieczarki i mrożone warzywa. Dusimy aż woda odparuje, dodajemy przecier i wlewamy tyle bulionu, aby składniki były przykryte. Przyprawiamy do smaku. Gulasz podajemy z chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Brakuje imbiru, ale się czepiam ;). Dodałem do mojej książki. Polecam moje przepisy w wolnej chwili ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !